Εδώ θα βρείτε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο σας παρακαλούμε θερμά να συμπληρώσετε ώστε να μας βοηθήσετε να καταγράψουμε την υφιστάμενη κατάσταση και ενημέρωση που υπάρχει σχετικά με τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων, στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας για το πρόγραμμα κομποστοποίησης (Διαλογή στην Πηγή).

Οι ερωτήσεις είναι απλές και η συμπλήρωσή τους διαρκεί μόνο 5 λεπτά.

Τα στοιχεία και προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της έρευνας και για κανέναν άλλο σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα ευρήματα της έρευνας, δεν περιλαμβάνουν κανενός είδους προσωπικών δεδομένων.

Σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσουμε, ενημερώσουμε και να μεταδώσουμε πληροφορίες στο ευρύ κοινό για τη «διαλογή στην πηγή», δηλαδή πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα απορρίμματα από την κουζίνα και τον κήπο μας που μπορούν να κομποστοποιηθούν και να τα τοποθετήσουμε στους καφέ κάδους της γειτονιάς μας ώστε βοηθήσουμε να «ανθίσει» κάτι καλύτερο από μια μεγαλύτερη χωματερή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας. Σας καλούμε να προωθήσετε το σύνδεσμο στο δίκτυό σας, σε μια κοινή προσπάθεια να καταγράψουμε που βρισκόμαστε, τι πρέπει να κάνουμε και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος.

 

Λάβε μέρος στην έρευνα

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ! ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ & ΦΙΛΕΣ

postcard image1
 
Κάντε κλικ εδώ και στείλτε μια ηλεκτρονική κάρτα (e-card) σε φίλους και φίλες σας.

μαθετε τα νεα μας

Κάνετε εγγραφή για να λαμβάνετε νέα, ανακοινώσεις, προσκλήσεις σε δράσεις και χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα κομποστοποίησης.