Ο Δήμος Βριλησσίων σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα // Διαλογή στην Πηγή και Κομποστοποίηση: ΤΟ ΚΑΛΟ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ» την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» του Πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (Π. Μπακογιάννη & Πλαταιών, Βριλήσσια).

Εβδομάδα Περιβάλλοντος | 28 Μαΐου 2017

Η Εβδομάδα Περιβάλλοντος αποτελεί θεσμό για το Δήμο Βριλησσίων και σχεδιάζεται με επίκεντρο την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ορισμένη από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσονται δράσεις, ενημερωτικές ημερίδες και στήριξη του προγραμματισμού φυσιολατρικών και περιβαλλοντικών συλλόγων και φορέων της ευρύτερης περιοχής. Μείνετε συντονισμένοι για το πλήρες πρόγραμμα.

Οικογιορτή Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού | 9 Απριλίου 2017

Για άλλη μία χρονιά ο Δήμος Βριλησσίων θα συμμετέχει ενεργά στην Οικογιορτή Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού που διοργανώνει η φυσιολατρική κίνηση «ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ», την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συμμετοχή των πολιτών αναμένεται μαζική.

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ! ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ & ΦΙΛΕΣ

postcard image1
 
Κάντε κλικ εδώ και στείλτε μια ηλεκτρονική κάρτα (e-card) σε φίλους και φίλες σας.

μαθετε τα νεα μας

Κάνετε εγγραφή για να λαμβάνετε νέα, ανακοινώσεις, προσκλήσεις σε δράσεις και χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα κομποστοποίησης.